Reserveren


Wij kunnen vanaf 5 juni weer gasten ontvangen!

Wij hanteren dan 2 tijdsblokken waartussen u kunt dineren. De tijd tussen deze blokken hebben wij nodig om de tafels voor de volgende gasten te reinigen.

U kunt reserveren voor een tafel tussen 16:30 en 19:45 of tussen 20:00 en 22:00

Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden.

Het dragen van een mondkapje is verplicht
Het dragen van een mondkapje is verplicht als u niet aan uw tafel zit. Dus bij binnenkomst, als u naar het toilet gaat of afrekent bij de bar dient u een mondkapje te dragen.

Wij gaan hier niet over in discussie.

Daarnaast zijn wij gebonden aan de richtlijnen van het RIVM. In de bevestigingsemail kunt lezen waar u, en wij, aan moeten voldoen om dit mogelijk te maken.

Reserveringen voor vandaag kunnen, i.v.m. de planning en tijdig antwoord, alleen telefonisch gedaan worden .

Te laat of verhinderd? Wij houden uw tafel 15 minuten voor u vast. Daarna kunnen wij uw tafel vergeven aan andere gasten.

Are you late or not able to attend? We will keep your table reserved for 15 min. After this we might need to give your table to other guests.

Uw aanvraag is onvolledig.:

Ik verklaar hierbij akkoord te gaan dat bovenstaande gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens onze Privacy Verklaring